Trzeba było coś dogotować do pozostałej części polenty
Pikantne Meksykańskie Chilli con carne
SKŁADNIKI:
Pikantne Meksykańskie Chilli con carne
SKŁADNIKI:
250 g czerwonej fasoli i kukurydzy z puszki
500 g mięsa mielonego wołowego
2-3 czerwone papryczki chilli
1 czerwona papryka (pokrojona w kostkę)
1 cebula (pokrojona w kostkę)
1 lyżka przecieru pomidorowego
2 ząbki czosnku
1 puszka pomidorów krojonych
2 liście laurowe, oregano, sól, pieprz, pieprz cayenne
500 g mięsa mielonego wołowego
2-3 czerwone papryczki chilli
1 czerwona papryka (pokrojona w kostkę)
1 cebula (pokrojona w kostkę)
1 lyżka przecieru pomidorowego
2 ząbki czosnku
1 puszka pomidorów krojonych
2 liście laurowe, oregano, sól, pieprz, pieprz cayenne
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz