W tą sobotę mieliśmy okazję wziąć udział w warsztatach z Kuchni Śląskiej sponsorowanych przez
Majonez Kielecki
Warsztaty odbyły się w klimatycznej i bardzo swojskiej restauracji Chata z Zalipia w Katowicach.
Warsztatowe menu, to trzy tradycyjne śląskie potrawy:
- Wodzionka
- Kluski śląskie
- Szpajza cytrynowa
Wodzionkę i Szpazję cytrynową wykonywałam i smakowałam po raz pierwszy w życiu!!Dania wyszły ciekawie i smacznie,a nasz zespół bardzo zgrany :D
ale najważniejsza była atmosfera na całych warsztatach!! Świetni ludzie, którzy po prostu kochają gotowanie i rozmowy o tym! a do tego bardzo profesjonalna organizacja:D Był to świetny pomysł na spędzenie ciekawie i smacznie sobotniego dnia.
Bardzo fajna relacja z warsztatów :) Mnie również się tam podobało i chętnie wpadłabym na kolejne! :) Pozdrawiam serdecznie!
OdpowiedzUsuń