Takie obiady tylko w Polsce:) Najlepsze!
Młode ziemniaki z fasolką szparagową i bobem
SKŁADNIKI:
0,5 kg młodych ziemniaków
0,5 kg fasolki szparagowej
0,5 kg bobu
masło
bułka tarta
sól, cukier
koperek
Ziemniaczki oskrobać i ugotować w osolonej wodzie. Fasolkę oczyścić i również ugotować w osolonej wodzie. Podobnie bób, z tą różnicą, że do wody warto wsypać pół łyżeczki cukru.
Bułkę tartą zeszklić na złoty kolor na masełku ze szczyptą soli i cukru. Ugotowane warzywa okrasić masełkiem i posypać posiekanym świeżym koperkiem.
Dobre bo Polskie :D
Pyszny obiadek!! Pozdrawiamy i zapraszamy do Nas na smakołyki i rozdawajke z nagrodami!!
OdpowiedzUsuńMmm pychota :)
OdpowiedzUsuńZapraszam do mnie na razowe ślimaczki cynamonowe!
www.paczekwkuchni.blogspot.com
Pozdrawiam!:)