tag:blogger.com,1999:blog-1982319357890626969.post1289309716755098955..comments2024-03-28T12:42:00.594+01:00Comments on MarciochaKucharzy: Pierś z gęsikoxmartahttp://www.blogger.com/profile/04328228877174167078noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1982319357890626969.post-42888874672422746012014-11-26T20:52:02.519+01:002014-11-26T20:52:02.519+01:00palce lizac!palce lizac!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1982319357890626969.post-27705551505741357702013-12-23T10:38:24.949+01:002013-12-23T10:38:24.949+01:00Wypróbuje na sylwestra, ale dosyć ciekawy przepis....Wypróbuje na sylwestra, ale dosyć ciekawy przepis.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1982319357890626969.post-28974717372975309342013-12-17T07:38:47.972+01:002013-12-17T07:38:47.972+01:00To była pierwsza w życiu gęś :) specjalnie nacinał...To była pierwsza w życiu gęś :) specjalnie nacinałam do mięsa- gdzieś przeczytałam, że tak trzeba:)dziękuję za podpowiedzi, następnym razem będzie już lepiej :)koxmartahttps://www.blogger.com/profile/04328228877174167078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1982319357890626969.post-41208447363100960672013-12-16T19:54:26.497+01:002013-12-16T19:54:26.497+01:00Wysmażenie super, ale skóra zmasakrowana i straszn...Wysmażenie super, ale skóra zmasakrowana i strasznie tłusta. Natnij płycej, ale w drobną krateczkę na całej szerokości i smażąc obciąż z góry deską do krojenia. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1982319357890626969.post-21731072223556197132013-12-13T11:53:01.926+01:002013-12-13T11:53:01.926+01:00Jest podana, 160-180 CJest podana, 160-180 CAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1982319357890626969.post-53770557787175835412013-12-07T18:30:37.067+01:002013-12-07T18:30:37.067+01:00Piekarnik nastawiony ale na jaką temperature?Piekarnik nastawiony ale na jaką temperature?Anonymousnoreply@blogger.com